Mynämäen Klubi

Mynämäen Lions Club perustettiin 03.01.1964 Mynä-Baarissa ja siitä tuli 278. klubi Suomessa. Klubin perustamiskirjan allekirjoittivat 19 veljeä: Matti Hakala, Kalle Heino, Jorma Kaarttinen, Antti Kortela, Reino Kilpinen, Oiva Lainela, Olavi Laurila, Martti Liukko, Vieno Lukkaria, Paavo Majalainen, Unto Mäki, Martti Patrikainen, Aarto Peltola, Alpo Penttilä, Heimo Pärkö, Matti Sipilä, Pentti Siutla, Helge Viitanen sekä Mikko Virtanen.Tällä hetkellä klubissa on 59 aktiivisen toimintavuoden jälkeen 35 lionia.
Klubi kuuluu 107-A piiriin, jossa klubeja 91 kpl ja lioneita yli 2500. Suomessa piirejä 14 kpl ja lioneita yli 24000 yhteensä.
Mynäbaarin jälkeen kokouspaikkoja on ollut mm. Mynämotelli, ravintola Birgitta, ravintola Bisse, ravintola Casper Cafe, Tuomaksen tupa, ja nyt kokoukset pidetään ravintola Vintissä kerran kuukaudessa, kuun kolmas keskiviikko ja hallitus kokoontuu edellisellä viikolla torstaina.
Klubi on keski-iältään nuorentunut viimeisen kymmenen vuoden aikana ja toiminta on vilkasta. Jäsenmäärä onkin viimeisten vuosien aikana lisääntynyt.
Lions toiminnan motto on ”We serve” eli Me palvelemme on toimintateemamme.
Keskustelut klubi-illoissa ovat kantaaottavia ja ajatuksia herättäviä, huumoriakaan unohtamatta. Klubin tulevaisuuden näkymät ovat erittäin hyvät. Lions-toiminta on vapaaehtoista ja jokainen on mukana omien voimavarojensa mukaan. Lionismi tuo uusia tuttavuuksia ja ystäviä kautta koko suomen/maailman.