Mynämäen Palveluhakemisto 2017

4.5.2017

Kuluvan kevään aikana Lions Club Mynämäki ry:n leijonaveljet ovat uurastaneet Mynämäen Palveluhakemisto 2017 -projektin parissa. Aikaa on palanut niin mainosten myymiseen, suunnitteluun, organisointiin, hakemiston tekemiseen kuin moneen muuhunkin projektin läpiviennin kannalta tärkeään asiaan. Suuri kiitos kaikille veljille antamastanne panoksesta sekä erityiskiitos palveluhakemiston työryhmälle, joka saattoi projektin suunnitellusti maaliin sekä Marko Hannulalle, jonka kädenjälki näkyy suuressa osassa hakemiston mainoksissa, kuin myös koko hakemiston visuaalisessa ilmeessä.

Suurin kiitos kaikista menee kuitenkin yrityksille, jotka ovat lähteneet mukaan tähän projektiin. Vastaanotto on ollut todella positiivista yritysten osalta, jonka myötä mainosten myyminen on ollut jopa hauskaa.

Vaikka palveluhakemisto löytyy myös sähköisenä versiona niin päätuote on kuitenkin painettu versio, joka jaetaan mynämäkeläisiin kotitalouksiin sekä yrityksiin. Hakemisto menee jakoon toukokuun alkupäivinä eli kohta sen pitäisi olla konkreettisesti jo sinunkin kosketeltavissasi.

Hakemistosta saadut tuotot Lions Club Mynämäki ry jakaa omien periaatteidensa mukaisesti.

(Hakemiston sähköinen versio avautuu kansikuvaa klikkaamalla)